Cardio  Thursday 

 
 Top, NLYSport (here!)/ Sweatshirt, Adidas Originals (here!)/ Tights, StellaMcCartney (here!)/ Shoes, Nike Juvenate (here!)/ Shaker, Femimal (here!)


Idag blev det en snabb visit på gymmet med 1h crosstrainer. Tycker det är perfekt att köra cardio dem dagar tiden är knapp. All träning är ju bättre än ingen träning, glöm inte de!

Cardio tips: När jag kör crosstrainer eller annan typ av cardio brukar jag försöka variera utförandet med några Tabata Intervaller varvat med vanligt tempo. Både för att det inte ska bli tråkigt att köra och för att det maxar fettförbränningen! Gå gärna lite djupare ner mellan varven också så arbetar olika muskelgrupper under tiden du kör. Det känns både i puls, ben och rumpa vill jag lova :)

Love, L

——

Today it was a flying visit to the gym with 1h crosstrainer. Think it’s  perfect to do cardio those days when time is short. All training is better than no one, do not forget that!

Cardio tip: When I run crosstrainer or other type of cardio , I usually try to vary the execution with some Tabata intervals interspersed with the usual pace. First, because it doesn’t become boring to do and second, it maximizing the fat loss! If you go a little deeper, different muscle groups will work during the exercise. I promise it feels in both the pulse , legs and butt :)

Love, L

Posted in O U T F I T.

Leave a Comment