FRIDAY + FEMIMAL

 
 Tights, NLYSport (here!)/ Top, NLYSport (here!)/ Shoes, Nike Juvenate (here!)


Äntligen fredag! Startade dagen på gymmet med min bästa vän, finns det något bättre sätt att börja dagen på? Innan  vi drog igång passade vi på att fota och filma lite övningar då lokalerna stod ganska tomma! Min stjärna som alltid ställer upp. Psst, ni kan följa henne på Instagram @mehlinfanny om ni är intresserade av en dubbelgångare av mig fast brunett ;)

När det är fredag innebär det också att det är FEMIMALFRIDAY, Woho! Idag erbjuder vi 20% på hela sortimentet under hela helgen med koden: SPOOKY15. Passa på! För att testa min absoluta favorit som jag inte klarar mig utan, klicka vidare här!
Ha en superhärlig fredag!

Love, L

——

Finally Friday! Started the day in the gym with my best friend, there’s no better way to start! Before we started we took the opportunity to photograph and film some exercises when the gym was quite empty! My little star, she always there for me. Psst, you can follow her on Instagram @mehlinfanny if you are interested in a look-alike of me but brunette ;)

When it ‘s Friday, it also means that it’s  FEMIMALFRIDAY, Woho! Today we offer 20 % discount on everything throughout the weekend with the code: SPOOKY15. Take the opportunity! To test my absolute favorite that I can not do without, click through here!

Have a super wonderful Friday!

Love, L

Posted in T R A I N I N G.

Leave a Comment