NIKE JUVENATE

 
 #1 Sneakers, Nike Juvenate (here!) / #2 Sneakers, Nike Juvenate (here!)


Många av er frågar vart jag köper mina Nike skor, vad modellen heter osv. Dessa heter Nike Juvenate och jag har dem i grått, svart och vitt som ni säkert redan sett. Ja, så sköna är dem faktiskt att jag behöver dem i samtliga färger.. Har tidigare inte hittat något par som funkar för både styrketräning och cardioträning. Det här med att ha väskan full med ombytes skor är inte riktigt min grej ;) Till mina fötter passar dem iallafall utmärkt och därför ville jag dela med mig av tipset på dessa fantastiska träningsskor :)

Love, L

——

Many of you are asking where I buy my Nike shoes and what the model is named etc. These named Nike Juvenate and I have them both in black , gray and white as you probably already seen. Yes, so amazing are they actually that I need them in all colors.. Haven’t found any pair that works for both strength training and cardio earlier. Having the bag full of changing shoes are not really my type of thing ;) I just wanted to share the tip with you, so I hope you enjoy it!

Love, L

Posted in O U T F I T, T R A I N I N G.

Leave a Comment