TRX

   

     
 


 

Hej babes!

Hoppas allt är bra med er. Idag tänkte jag dela med mig av några TRX- övningar som jag tycker är perfekt att varva med styrketräning med vikter. Har ni inte tillgång till TRX- banden på ert gym så finns det att få tag i sportbutiker. Kan vara bra att ha hemma också om man inte har möjlighet att ta sig till gymmet någon dag.

Ovan visar jag en övning för ben/rumpa – Trx Squat Jump Forward, och en kombination där du får kontakt med rygg och ben/rumpa i samma övning – En typ av Overhead Squat men där armarna följer med en bit ner i själva squat-rörelsen.

Lycka till med din träning!

Love, L

——

Hi babes!

Hope everything is fine with you. Today I want to share some TRX- exercises which I think is perfect to unwind with weight training. If you don’t have access to TRX- bands at your gym, you can buy them in certain sports shops. Can be good to have at home too if you’re not able to go to the gym some day.

Above, I show an exercise for the legs / butt – TRX Squat Jump Forward, and a combination where you make contact with the back and legs / butt in the same exercise – A type of Overhead Squat but where the arms comes down a bit in the squat movement.

Good Luck with your workout!

Love, L

Posted in T R A I N I N G.

One Comment

Leave a Comment