TODAY´S WORKOUT OUTFIT

 

  
   Tights, Nike PRO (HERE!) / Sport- BH, Nike (HERE!) / Shoes, Nike Juvenate (HERE!)


 

Får en hel del frågor om vart kläderna kommer ifrån som jag har på mig när jag tränar. Tänkte bli lite bättre på att guida er vart ni kan få tag i plaggen här via bloggen, om de kan vara intressant?

Här bjuder jag iallafall på dagens tränings outfit.

Love, L

——

Get a lot of questions about where the clothing comes from that I´m wearing when I do my workouts. So I thought I´m gonna be better to guide you where you can get the items here in the blog, if that can be interesting for you?

On the pictures I show you today’s workout outfit.

Love, L

Posted in O U T F I T.

3 Comments

    • Hej Emma! Ja det är super att kunna handla på barnavdelningen ;) Jag tror jag köpte stl 152-158. Kommer inte ihåg hur storlekarna var satta riktigt? Jag är 160cm och dem blev verklige inte för korta som man annars skulle kunna tro :) Hoppas du hittar en storlek som passar! Kram på dig!

  1. Hi i really want these tights. Do they ship to Denmark? And what size do you have, s, m, l? I’m a very small girl :D

Leave a Comment