Calvin Klein


  


 

Jag är väldigt duktig på att belöna mig själv med nya saker när jag tycker jag har presterat någonting bra. Denna gången blev de det här mysiga Calvin Klein settet som kommer passa perfekt alla kalla vinterkvällar. Det fick bli i både svart och grått eftersom det vart så otroligt skönt på. Ni hittar plaggen HÄR och HÄR!

Love, L

——

I’m very good at rewarding myself with new things when I feel like I’ve achieved something good. This time it was this cozy Calvin Klein set.  It will fit perfectly all the cold winter evenings. I bought the set in both black and gray because it was so incredibly good on. You find the Calvin Klein pieces HERE and HERE!

Love, L

Posted in O U T F I T.

One Comment

  1. Hej Linn,
    Bilden på dig här i mitten är fel-länkad när man gör den stor. Ville bara säga det – om du ville rätta till :)
    Älskar att följa dig å se dina allt pågående förbättringar.

    You Rock!

Leave a Comment