CHILL SUNDAY

  

Hej mina sötnosar!

Vilken mörk och regnig helg det har varit. Igår stod jobb på schemat så det blev en välbehövlig vilodag från gymmet. Så skönt att få ladda batterierna och längta efter kommande veckas träning. Idag blev också en oplanerad vilodag. Jag och Fanny tog oss till gymmet, fotade och snackade den mesta av tiden och avslutade med att gå lite på löpbandet innan vi körde hem igen. Ibland har man sådana dagar och kan tycka det är så skönt då jag annars är väldigt fokuserad när jag tränar för att få ut så mycket som möjligt av passen. Hur har er helg varit?

Tänkte köra en frågestund här på bloggen där ni kan få ställa frågor som jag sedan svarar på i ett nytt inlägg. Är det något ni funderar över får ni gärna slänga iväg en fråga i kommentarsfältet nedan <3

Ha en fortsatt fin söndag!

Love, L

——

Hi Sweethearts!

What a dark and rainy weekend we has going through. Yesterday stood job on schedule so it was a much needed day off from the gym. So nice to recharge the batteries and longing for the coming week’s training. Today was also an unplanned restday. Me and Fanny took us to the gym, took photos and talked most of the time, and ended by going a bit on the treadmill before we drove back home. Sometimes you need to have those days and I think it’s so nice when I otherwise is very focused when doing my workouts. How has your weekend been?

Thought about running a Q & A here on the blog. Is there anything you’re wondering, you´re welcome to throw away a question in the comment field below <3

Have a nice Sunday!

Love, L

Posted in T R A I N I N G.

18 Comments

 1. How many times to you workout every week? :)
  What do you eat in a whole day?
  How much do you weight?
  How much cardio do you do contra strength training.
  What is your job?
  How old are you?
  Thank you for always inspiring :-) hugs Maria

 2. hur ser din kost ut? hur tänker du kring mat? alltså äter du godis,pizza eller så nångång eller utelsuter du sånt helt? och vad tycker du om naturgodis? jag älskar det och köper det kanske 2 gr i veckan för jag tycker det är sååå gott! har dock hört att det inte är särskilt nyttigt men visst måste de vara bättre än annat godis? :)

 3. Hur ser ditt träningsschema ut? Jag vill ha ett schema och du tränar väldigt bra och inspirerar mig. Eller du kanske kan göra ett schema till mig?:)

 4. Pluggar du? Hur länge har du tränat? Kan du börja med ännu mer övningstips har helt slut pä idéer? Hur viktigt är det med extra protein, bcaa osv, hur mycket ska man träna för att det ska vara aktuellt?

 5. Älskar din instagram måste jag bara börjar med att skriva, så mycket motivivation!
  Du har en otroligt snygg/ vältränad kropp!

  Hur länge har du tränat, gymmat för att komma dit du är idag? Hur har du lärt dig alla övningar och all teknik? Komma på nya övningar är något jag tycker är svårt.

  Kombinerar du styrka mycket med cardio eller mest styrka?

  Kramar!

 6. Älskar din instagram!! Gud vad kul att du har skaffat blogg!!!
  – Vad gör du för att hålla uppe motivationen hela tiden? Strävar du mot något mål? Behöver hjälp med tips till motivation!!
  – Vad använder du för kosttillskott? Vad anser du om drycken Celsius i samband med träning? Är det dåligt att dricka en om dagen?

 7. Grym blogg!! Vad är det bästa för att åka fettförbränningen? Älskar att träna muskelgrupper och avsluta på gåbandet, och vill gärna gå ner mina kilon som jag har gått upp under året :)

 8. Hi,

  How many calories do eat a day?

  If less than 1500 how do stay ”not hungry”. My girlfriend is on 1400 calories a day and is constantly hungry.

  Thank you

 9. Jag vill också gärna veta om din kost och träningar, typ hur uppdelningen mellan kolhydrater, fett och proteiner ser ut samt om du vet ungefär hur många kcal din basala förbrukning är och hur många du konsumerar samt hur långa träningspassen rent generellt är :)
  hoppas att man får svar, kram

 10. Hej! Tänkte fråga ifall du kunde göra ett inlägg med massvis av mag övningar? :-) Tack för din inspirerande Instagram! Ha en bra dag kram :-)

 11. Hej! Superfin blogg och tycker verkligen om upplägget :-) Jag undrar hur ofta du tränar cardio och vilken typ det är du kör? Min andra fråga är hur dina dagar brukar se ut i form av vardagsmotion, är du stillasittande till mesta del förutom när du tränar eller går du mycket/jobbar stående osv?

 12. Hej hej! Jag undrar hur din träningsbakgrund ser ut? Sen tips för en själ som spårat ur lite, hur kan man tycka träning är kul när man är otränad? Har du tips? Sen undrar jag när på dygnet du lägger din träning, för du pluggar väll? Jag med nämligen men svårt att hitta en rutin då jag är i skolan varierande tider.. Men annars TACK till grymt peppande! /ny läsare

 13. Hur ser din kost ut? Jag tränar 2-3 gånger i veckan och kör på ”clean eating”, Jag undrar hur man får bort det där sista envisa fettet på magen som döljer magmusklerna, ska man styrketräna hårt och äta mycket eller satsa jättemycket på kaloriförbränning? Din mage är förövrigt sjukt snygg ??

Leave a Comment