OLYMPUS

 


 

Hej fina! Hoppas allt är bra med er :)

Har fullt upp i skolan just nu vilket innebär mindre tid till andra saker. Därav blir bloggen tyvärr lite lidande. Jag hoppas ni står ut och att ni ser fram emot kommande Q/A inlägg som kommer senare i veckan. Blir så glad att så många av er har skickat frågor som jag kan besvara, superkul!! :)

Tänkte besvara en fråga som återkommit en del redan i detta inlägg faktiskt. Denna är, Vilken kamera jag använder? 

Jag använder mig av Olympus pen E-PL7 och trivs superbra med denna. Den är väldigt lätt att lära sig och jag älskar verkligen funktionen med att överföra bilderna via wi-fi direkt till telefonen genom deras app. Superenkelt och smidigt när man som jag använder de flesta bilderna i sociala medier och behöver få över bilderna så snabbt som möjligt i telefonen. Snygg design har den dessutom ;)

Love, L

——

Hope all is well with you :)

Are busy in school right now which means less time for other things. I hope you will stand out and look forward to the upcoming Q / A post that will come later this week. I´m so glad that so many of you have sent questions that I can answer, super fun !! :)

Already in this post I will answer a question that recurred. What camera do I use?

I use the Olympus PEN E-PL7 and I´m super comfortable with this. It´s very easy to learn and I really love the feature to transfer images via wireless Internet directly to my phone through their app. Super Simple and convenient when I use most of the pictures in social media, and need to get the images as fast as possible into the phone. It also has a stylish design, which I like :)

Love, L

Posted in O U T F I T.

Leave a Comment