WORLD NUTELLA DAY


  

 


 

Hej sötnosar!

Yeay, äntligen fredag. Bästa dagen på veckan! Enligt mig varje fall ;) Idag är det dessutom Nutelladagen. Är ni också Nutella älskare? Tror inte jag har berättat det för er tidigare men jag ÄLSKAR verkligen Nutella. Så dagen till ära har jag såklart köpt mig en burk. Tänkte göra en grym fruktsallad på jordgubbar, banan, mango, apelsin och kiwi som jag ska ha till. Mums!

Tidigare idag körde jag ett Tabata pass med bästa Fanny <3 Blev fokus rumpa denna fredag också. Imorgon blir det en välförtjänt vilodag. Jag och P tänkte ta en runda till Emporia (shoppingcenter i Malmö) i vår nya bil som vi hämtade idag. Perfekt lördag i mina ögon!

Ha en super fin fredag!

——

Yeah, finally Friday. Best day of the week! if I get to choose ;) Today, it’s World Nutella Day. Are you also a Nutella lover? Don’t think I’ve told you before, but I really love Nutella. So to honor the day, of course I bought me a can. Going to make a fruit salad of strawberries, banana, mango, orange and kiwi that I should have together with Nutella. Yum!

Earlier today, I did a Tabata workout with my best Fanny <3 Focused on gluteus this Friday too. Tomorrow will be a well deserved rest day. Me and P  will drive to Emporia (shoppingcenter in Malmo, Sweden) in our new car we brought today. Perfect Saturday in my eyes!

Have a really nice friday eve!

Love, L

Posted in F O O D, T R A I N I N G.

Leave a Comment