RECIPE #2


 


 

Godkväll finisar!

Det här fick bli kvällens måltid denna ensamma onsdag. När Philip är iväg gör jag ofta något enklare till middag eller rättare sagt något jag vet inte skulle falla honom i smaken. Idag fick det därför bli omelett med massa goda saker i.

Ingredienser:

 • 3 ägg (2 endast äggvitor och 1 helt)
 • Kalkon eller en annan proteinkälla
 • Getost
 • Oliver
 • Ruccola
 • Tomater
 • Örtsalt
 • Cayennepeppar

Gör såhär:

Skär alla ingredienser i mindre delar och blanda samtliga i en skål. Krydda efter behov. Stek upp omeletten i en stekpanna med en tesked kokosolja i. Och sådär, så var middagen klar att serveras! Till detta brukar jag även ha en liten separat sallad (idag körde jag endast på kronärtskocka) till och även en dressing på lätt turkisk yogurt, vitlök, avokado, citron, salt och cayennepeppar. Smaklig spis!

——

When Philip is away, I often do something simple for dinner, or rather something I know wouldn’t fall to his taste. Today I cooked a omelette with a lot of good things into.

Ingredients:

 • 3 eggs (2 egg whites and 1 full)
 • Turkey or another protein source
 • Goat cheese
 • Olives
 • Arugula
 • Tomatoes
 • Herbal salt
 • Cayenne pepper

Do like this:

Cut all ingredients into smaller pieces and mix all in a bowl. Seasoning if you need. Fry the omelette in a frying pan with a teaspoon of coconut oil. And like that, the dinner are ready to be served! To this I also have a small separate salad and a dressing on light Turkish yogurt, garlic, avocado, lemon, salt and cayenne pepper.

Enjoy your meal!

Posted in F O O D.

Leave a Comment