CLEANSER 


  


 

Jag är inte för att dieta eller att räkna mitt dagliga intag, utan försöker få i mig de min kropp behöver i en varierad mängd och innehåll. Ibland äter jag väldigt hälsosamt medan ibland unnar jag mig mat som är mindre bra för kroppen. Då det är en väldigt mörk period i Sverige just nu blir det lätt en sämre period för mig vad det gäller kostvanor. Jag äter gärna lite extra och lite sämre för att jag typ tycker synd om mig själv..  Samtidigt som jag vet att min kropp känns sämre (trötthet m.m) så är det också väldigt skönt att kunna få ha en sådan här period för att veta vad kroppen mår bäst av.

För att rensa kroppen på slaggprodukter, tänkte jag från och med idag köra en 1-dags cleanser med ovanstående juicer från juica.se. Dessa juicer är färska, kallpressade och opastöriserade för att så mycket som möjligt av det nyttiga ska finnas kvar. Jag får i mig bra med vitaminer och mineraler samtidigt som det ger mig massor med ny energi.

Vill ni veta mer om juica-cleanser kan ni läsa mer på www.juica.se. Och för att ni är ni kan jag erbjuda er 15% med koden “Linn15” hela februari ut.

Gör er kropp en tjänst godingar <3

Love, L

 

Posted in F O O D.

One Comment

  1. Hej, vill börja med att säga att du är en riktig inspiration och den magen är hel grym! Har du gjort något speciellt förutom kost och träning för att kriga dit du är? Har tänkt att rensa kroppen men vet inte riktigt hur det funkar, hur gör man en 1 dags till exempel :)

Leave a Comment