SUSHI FROM THE OTHER DAY


  


 

Hej finisar!

Fullspäckade dagar med jobb och plugg slutar allt för ofta såhär. Men vem tackar nej till en bricka med sushi liksom? Så himla gott!

Denna fredag började med ett relativt lugnt träningspass fokus på rumpa och baksida lår. Därefter var det snabbt hem, duscha och äta, för att sedan ta mig vidare till ett möte som jag suttit i hela eftermiddagen. Nu har jag precis gått igenom mina mail (förhoppningsvis inte missat något) och kan äntligen känna ett litet lugn i kroppen över att det är helg, en helt jobbfri och skolfri sådan. Det har inte hänt på länge. Ska försöka njuta för fullt och hoppas att solen tittar fram som den gjort de senaste dagarna. Hur ser er helg ut sötnosar?

Hoppas ni får en fortsatt bra fredag iallafall!

Love, L

 

 

Posted in F O O D.

Leave a Comment