FLIGHT BOOKED


  


Hej sötnosar! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det toppen! Igår bokade vi äntligen flyg till Spanien och jag är så glad. Vi åker dagen efter mitt examensarbete ska vara inlämnat så det skulle inte kunna bli vid ett bättre tillfälle. Längtar! Bilderna ovan är från förra sommaren när vi också var i Spanien. Tröttnar aldrig då det finns så många fina ställen att åka till. Är väldigt förtjust i deras mat dessutom! Vilka är era favoritställe i Spanien? Skulle vara kul med massa tips då vi faktiskt inte bestämt oss vart vi ska än <3

——

Hi babes! Hope all is well with you. With me it’s great! Yesterday we finally booked flights to Spain and I am so happy. We go the day after my degree should be submitted so it could not be at a better time. Longing! The pictures above are from last summer when we were in Spain. Never tire on that country when there are so many nice places to go. And I love the food too! What is your favorite place in Spain? Would be fun with lots of tips since we not actually decided where we’re going yet <3

Love, L

Posted in B I O.

Leave a Comment