RECIPE #5

 

BEFORE…

 …Ready to eat!


Kvällens måltid bestod av sparris i ugn tillsammans med en räksallad, mums!

Sparrisen tillagar jag i ugnen med olivolja och örtsalt på. När dessa har stått ca 10-15 min (beroende på hur du vill ha dem tillagade) i 250 grader tar jag ut dem och hyvlar parmesan över. Jag låter dessa stå och gosa till sig medan jag förbereder salladen. Idag använde jag följande ingredienser:

  • Blandsallad
  • Plommontomater
  • Oliver
  • Fetaost
  • Sojabönor

Till detta skivade jag upp vattenmelon som faktiskt var riktigt söt och god för årstiden! För er som tränar innan eller efter kvällsmiddagen, glöm inte öka kolhydraterna i någon form. Exempel på dessa kan vara råris, fullkornspasta eller ännu mer bönor än dem jag redan tillsatt. Eftersom jag nästintill alltid tränar morgon/strax innan lunch lägger jag mitt största kolhydrats-intag vid denna måltid.

Love, L

——

I cook the asparagus in the oven with olive oil and herb salt on. After about 10-15 minutes (depending on how you want them cooked) at 250 degrees, I take them out and planes the Parmesan over. I let them stand and cuddle up while I prepare the salad. Today I used the following ingredients:

  • Mixed salad
  • Plum tomatoes
  • Olives
  • Feta
  • Soybeans

To this I sliced up the watermelon that was actually really sweet for the season! For those of you who train before or after dinner, don’t forget to increase the carbs in any form. Examples of these can be brown rice, whole grain pasta or even more beans than those I have already accomplished. Since I almost do my workouts in morning or just before lunch, I put my biggest carbs intake during this meal.

Love, L

Posted in F O O D.

Leave a Comment