OLD PINK LOOKIgår var jag inne i Malmö och fixade mina naglar. Blev riktigt nöjd och älskar den här gammel-rosa färgen. Köpte även lite annat smått och gott som det här söta set i matchande färg som finns att köpa HÄR och HÄR. Idag har jag inte hunnit så mycket mer än att träna i förmiddags för att sedan sitta i handledning resten av dagen. Körde ett mag och ryggpass med lite nya övningar som jag tänkte visa er i ett senare inlägg.

Nu ska jag slänga ihop en mumsig varmrökt lax sallad och svara på lite mail. Hoppas ni får en fortsatt fin torsdag! <3

——

Yesterday, I was in Malmo and fixed my nails. I really love this old-pink color. I also bought some other stuff like this sweet set of matching color that can be purchased HERE or HERE. Today I started with some training in the morning and then school the rest of the day. Run a back and abs workout with some new exercises that I was going to show you in a later post.

Now I’ll throw together a yummy smoked salmon salad and answer some emails. Hope you have a nice continued Thursday! <3

Posted in F O O D, O U T F I T, T R A I N I N G.

2 Comments

  1. Måste första bara säga att du är en stor inspiration för mig!!! Sedan tänkte jag höra om du skulle vilja lägga ut hur en dag eller vecka ser ut för dig med kosten? På ett ungefär hur du äter. Vore jättespännande!!

Leave a Comment