MY KIND OF BREAKFAST 


  


 

Det här med att få mersmak för något.. Jag är verkligen en sådan person som gillar saker i perioder, och när jag väl gillar något så får jag ett “vill ha” begär och kan inte tänka mig någonting annat tills jag tröttnat och får ett nytt. Detta gäller även när det kommer till mat. Jag skulle aldrig kunna äta samma sak varje dag till exempel. Variation är de som passar mig bäst för när jag väl gillar något så äter jag detta några gånger tills jag tröttnat och väljer därefter någonting annat. Tror dessutom det är viktigt med variation. Kroppen behöver intag av olika näringskällor för att fungera som bäst.

Dagens frukost bestod iallafall av knäckebröd, kallrökt lax, färsk pepparrot, groddar och kaffe till detta. Tabletten som också hamnade på bild är kosttillskottet Maxosol som innehåller betakaroten som hjälper mig att förebygga soleksem. Brukar börja med dessa på våren för att grunda inför vårsolen och även som nu detta år när vi åker på solsemester innan sommaren har kommit till Sverige.

Ha en superbra måndag! <3

——

This to get a taste of something .. I’m really a person who likes things in periods, and when I like something, I get a “want” request and can’t think of anything else until I get tired and get a new one. This is also true when it comes to food. I could never eat the same thing every day, for example. Variety is the best for me, because when I like something, I eat this a few times until I got tired and then choose something else. I also believe it’s important with variation. The body needs different food sources to function at its best.

Today’s breakfast consisted of crisp bread, smoked salmon, fresh horseradish, sprouts and coffee to this. The pill that also ended up in the picture is Maxosol dietary supplement that contains beta carotene that helps me to prevent sun eczema. I usually start with these in spring to found before the spring-sun and even now this year when we go on holiday in the sun before the summer has come to Sweden.

Have a super Monday! <3

Love, L

Posted in F O O D.

Leave a Comment