BASICS IN OUR(MY) FRIDGE 


Godkväll sötnosar!

Idag har det inte varit en bra dag för min del. Känt mig väldig låg på energi, nästan någon form av utmattning. Så jag bestämde mig redan imorse att detta skulle bli en återhämtningsdag med vila från all fysisk aktivitet samt påfyllning med mycket mat. Det känns äntligen bättre vilket är så skönt! Det är verkligen så himla viktigt att lyssna på sin kropp och vila när den behöver vila. Allt annat blir faktiskt oviktigt då. Så istället för mitt dagliga schema så körde jag och handlade lite basics till matförrådet. Älskar att ha kylen påfylld med massa av färska råvaror.

Imorgon hoppas jag vara på benen igen precis som vanligt. Vill ha en riktigt pang fredag med en bra start genom ett grymt rump-pass, en fika med Fanny för att sedan avsluta dagen med middag och vin med vänner! Underbart <3

——

Good evening darlings!

Today has not been a good day for me. Felt mighty low on energy, almost some kind of exhaustion. So this morning I decided that this would be a day of recovery to rest from all physical activity and fill my body with a lot of food. It finally feels better, which is so nice! It’s so important to listen to your body and rest when it needs rest. Everything else is actually unimportant days like these. So instead of my daily schedule, I went to the grocery store and bought some basics to the food supply. Love to have the fridge filled with lots of fresh produce.

Tomorrow I hope to be back on the pitch as usual. Want a really bang Friday with a good start by a awesome booty-workout, a coffee with Fanny and then end the day with dinner and wine with friends! Lovely <3

Love, L

Posted in F O O D.

Leave a Comment