CROATIA PART 1 

Hej Sötnosar!

Hoppas allt är bra <3 Kom hem från Kroatien igår och vilken underbar resa det har varit. Har haft väldigt dålig täckning där nere så har tyvärr inte kunnat uppdatera på bloggen. Så tänkte köra Kroatien bilder i 3 inlägg för jag har så mycket bildmaterial att dela med mig av. Så himla vacker miljö och många guldkorn att upptäcka. Ett resmål jag verkligen rekommenderar. Vi blev bjudna ner av Philips mamma och hennes nyblivna man tillsammans med hans bror och flickvän. Vi bodde nära gamla stan i Dubrovnik en bit upp i bergen med en helt fantastisk utsikt (vilket jag såg att jag inte fått med i denna omgång bilder) där vi hyrde en lägenhet. Jättemysigt! Denna semester har jag verkligen släppt alla gränser vad det gäller mat och ätit precis de som fallit mig i smaken. Så underbart att verkligen kunna njuta av varenda måltid utan att behöva tänka på vad som ligger på tallriken. Jag är inte den som är strikt i kosten annars heller men jag dricker oftast inte vin, äter pizza eller chips/godis mitt i veckan som jag däremot unnat mig på denna resa. Denna balans och variation i min livsstil är en stor del till mina resultat.

Nu är jag som sagt hemma igen och imorse var det skönt att vara tillbaka på gymmet igen. Körde ett rump-pass som jag fick riktigt bra kontakt i. Härligt!

Love, L

Posted in B I O, F O O D, O U T F I T, T R A I N I N G.

Leave a Comment