SIMPLE DINNER 

Så enkelt och så gott! Eftersom jag har många sena dagar på jobb, där jag inte är hemma förrän efter 18.30, tycker jag det är så himla skönt att kunna slänga ihop någonting som går väldigt snabbt men ändå näringsrikt. Som jag har nämnt i tidigare inlägg så tränar jag oftast morgon vilket innebär att mitt största kolhydratsintag är måltiden efter denna. På kvällen äter jag därför oftast (absolut inte alltid!!) något lättare där jag inte har någon större kolhydratskälla som t.ex ris, pasta eller potatis, då min kropp inte behöver det på samma vis som i samband med ett träningspass. Skulle jag däremot ha tränat innan kvällsmåltiden hade jag adderat pasta eller ris till denna måltid för att få i mig av den näringskällan och för att få ut det bästa av mitt träningspass.

Iallafall, här har ni salladens ingredienser som visas ovan:

 • Ruccola
 • Bladspenat
 • Fetaost av fårmjölk
 • Tomater
 • Soltorkade tomater
 • Oliver
 • Räkor
 • 1 tsk Pesto

Och såklart vattenmelon! Den är ju så himla god vid denna årstid så jag har nästan alltid några skivor vid sidan av min måltid, MUMS!

Love, L

Posted in F O O D.

2 Comments

 1. Hejsan fina du! Skulle du kanske kunna göra ett blogginlägg där du lite mer detaljerat skriver om dina matvanor, vad för typ av livsmedels du använder dig utav osv?
  Tack på förhand! Kram

Leave a Comment