BREAKFAST AFTER WORKOUT


Godmorgon babes! Tänkte dela med mig av hur min frukost kan se ut efter ett träningspass. Köpte hem ett nytt knäckebröd från Paulúns igår som innehåller bland annat chiafrön, sesamfrön och linfrön vilket är väldigt lugnande och bra för magen. Chiafrön innehåller mycket protein, omega-3, fiber och antioxidanter. Sesamfrön är rika på mineraler, E-vitamin, fleromättat fett och protein. Linfrön är rika på fibrer och omega-3. Supergott var det dessutom! På dessa hade pressade jag ut en halv avokado med örtsalt och cayennepeppar på. Sen valde jag att ha en med kalkon och en med ost 17% toppade med tomat. Till detta testade jag även Lindahls nya smak på kvarg 150g hallon/cheesecake. Om ni testat deras hallonsmak tidigare så är det väldigt lik den men med en rundare och “kak-aktigare” eftersmak. En ny favorit! Det var väldigt längesen jag åt kvarg till frukost, eller egentligen överhuvudtaget, men tror jag kommer att lägga till de igen till denna måltid. Vad är era favoriter till frukost? Vore kul om ni ville dela med er! Variation är det allra bästa!

Love, L

Posted in F O O D, T R A I N I N G.

3 Comments

  1. Jag älskar havregrynsgröt. Med chiafrön, linfrön och solrosfrön i. Toppar med två tärnade äpplen och russin. Mjölk såklart, supergott!

Leave a Comment