OMELETTE 


Det här är en ny favorit till frukost/lunch efter träning. I koppen har jag värmt upp ProPud Milkshake Choklad, så himla gott blir det! Den är dessutom fri från laktos, inget tillsatt socker och innehåller 20g protein per flaska.

Recept till omeletten är:

  • 3 Äggvitor
  • 1 tsk Pest0
  • 4 st Skivade Mini Tomater
  • 2 msk Mozzarella
  • Örtsalt & Peppar
  • Färsk Basilika

Jag börjar med att lägga en klick Cocos Olja från Women’s Best som jag dessutom kan erbjuda er 10% på med koden “LinnJ10” (rabatten gäller på hela sortimentet). Efter de så kläcker jag tre ägg där jag endast använder äggvitorna. Sedan toppar jag med övriga ingredienser förutom den färska basilikan. När omeletten har blivit fast även på ovansidan så är omeletten klar att äta. Toppa med den färska basilikan. Ett tips under tillagning är att lossa omeletten lite försiktigt på kanterna så att den inte sätter sig i stekpannan.

Hoppas det ska smaka! Love, L

Posted in T R A I N I N G.

Leave a Comment