GET THE LOOK

Tights (HERE!) // Hoodie (similar HERE!)


Hej fina!

Hoppas ni fick ett bra nyår och att 2017 har börjat så som ni önskat. Som jag skrev i en post på IG så var vårt nyår väldigt lyckat i Köpenhamn och det glömdes helt enkelt att ta bilder under kvällen. Det har faktiskt aldrig hänt tidigare.

Detta nyår har jag faktiskt inte satt något speciellt nyårslöfte utan jag trivs bra med allt runt omkring mig som det är just nu. Löftet skulle väl isåfall vara att bevara detta och att utvecklas ännu mer som individ <3 Vad är era nyårslöfte sötnosar?

Ser fram emot ett nytt år tillsammans mer er! Ni ska veta att ni betyder så mycket <3

Love, L

Posted in T R A I N I N G.

One Comment

  1. Hej! Älskar din blogg och du är en stor inspiration för mig. Jag styrketränar själv 5-6 gånger i veckan och hade tänkt börja med proteinpulver. Har du några tips på vad för pulver som är bra att börja med och hur mycket man bör ta per dag osv.

Leave a Comment