GYMSHARK OFFER


Hej snyggingar!

Gymshark kör igång ett erbjudande under dagen där följande ingår:

Shop the look 1: Buy the Impulse pullover and Joggers to save £10.00 – any colourways

Shop the look 2: Buy any Bralette and Brief and save £5.00 – Focus on light grey or white

Shop the look 3: Buy any Crest Hoodie and any printed leggings and receive a free Tempo Vest (worth £20.00)

På bilderna ovan har jag på mig ljusgråa Brief och ljusgrå “Crest” Hoodie. Hoodien har jag klippt av till en cropped modell vilket jag är helt såld på just nu. Köper du denna plus ett par mönstrade tights så får du dessutom en Tempo Vest på köpet i valfri färg. Lovely!

Idag blir det annars en vilodag från gymmet. Har långdag på jobbet och dessutom en grym träningsvärk från gårdagens HIIT träning. Vill ni se vilka övningar som bland annat ingick så kika på mitt senaste IG inlägg. Grymt pass om du vill öka din fettförbränning!

Hoppas ni får en toppen start på denna vecka! Love, L

Posted in O U T F I T, T R A I N I N G.

One Comment

Leave a Comment