IN COLLABORATION WITH DW


Blir så glad över att titta på de här bilderna – sommar i Sverige när den är som bäst <3

Om ni inte redan har uppmärksammat de via min Instagram så har jag inlett ett samarbete med Daniel Wellington och har fått möjligheten att prova en av deras nyaste modeller Classic Petite Melrose i både svart och vit urtavla. Älskar rosé länken som gör att klockan känns lyxig. Även om jag annars bär guldsmycke så passar rosé färgen väldigt bra till dessa då rosé färgen går mer åt de gula än de rosa hållet! Philip bär den manliga versionen av klockan och har remmen som heter Cornwall. Såklart så ska ni inte heller gå tomhänta ur detta samarbete så därför har vi skapat koden LINNJ som ger 15% rabatt på hela hemsidan. Dessutom är de fri frakt i hela världen! Är de inte till er själva så är de verkligen en fin sommargåva till någon du tycker extra mycket om <3

Love, L

Posted in O U T F I T.

One Comment

Leave a Comment