SNEAKERS DECISION 

Grey Shoes HERE! or HERE! // Pink Shoes HERE! or HERE!


Klickade häromdagen hem dessa här godbitarna och har så svårt att bestämma mig vilka jag ska behålla eller om jag ska behålla båda två. Dem är lika bekväma och passformen är perfekt för mina fötter (små men lite breda framtill). Hjälp mig gärna med råd, antingen på Instagram @linnjacobsson eller här nedan i kommentarsfältet! <3

Love, L

Posted in T R A I N I N G.

2 Comments

  1. Hej Linn!! Vill börja med att säga att du är verkligen min absolut största inspiration i “fitness” världen, du känns verkligen så otroligt hälsosam o äkta på något vis, precis så som man vill leva!! Jag har en fråga till dig som jag skulle bli såååå glad ifall du svarade på!!

    Jag vill verkligen bygga muskler, men som många andra tappa fett på samma gång. Har verkligen läst öööverallt att detta är något helt omöjligt, man MÅSTE ligga på kaloriöverskott, räkna varenda kolhydrat samt protein osv om man vill se minsta lilla resultat. Man ska heller inte konditionsträna tydligen…

    Jag undrar därför, du som inte räknar kalorier, hur har du gjort för att se så muskulös ut?? Du har ju ändå världens snyggaste muskler ?? Har du legat på överskott utan att veta om det ?? O konditionstränat ändå ?? Hjälp!!! Hälsningar Emma

  2. Hej! Du jag har bara en fråga/. Hur går det att träna med hairtalk? Jag tänker på att man inte får ha det blött en längre tid osv? Men gäller det även man inte får gå svettig för länge? Kram!

Leave a Comment