WE GOING TO BE MUM AND DAD 2019


Nu kände vi att de var dags att berätta vår lilla hemlighet, vi ska bli föräldrar i April 2019. Vi är så förväntansfulla och trots de inte var något vi planerat så känns de alldeles alldeles rätt. Veckorna har verkligen rusat fram vilket jag till största del tror beror på vår stor husrenovering som vi arbetar med dagligen. Just nu är vi i vecka 16 och de små symtom jag haft från början som lite illamående på mornarna och trötthet har nästintill helt avtagit. De ändå jag känner stor skillnad på är träningen då jag blir andfådd väldigt snabbt vilket gör att jag anpassat mig mer till en annan nivå av träning. Och så magen förstås! Nu börjar de allt bli en liten kula men de kan vara stora skillnader mellan morgnar, kvällar, aktiverade magmuskler eller avslappnade. Visar detta i ett annat inlägg tänkte jag :)

Detta är en väldigt kortfattad summering av vår lilla nyhet men har ni något ni skulle vilja läsa mer om så skriv gärna vad isåfall nedan! De kan tillexempel vara att jag gör veckouppdateringar, träningstips i den period i graviditeten jag är i, kost, ja i princip vilka idéer som helst :)

Love, L

Posted in B I O.

6 Comments

  1. Alltså jag är så glad för er skull Linn!! Stort grattis! Jag älskar att läsa såna ”gravid vecka för vecka” med uppdateringar på mående, cravings, träningskapacitet osv. Lite som Lovisa Wallin har gjort under sin graviditet!😍

  2. Jag är själv gravid (v13 så har ej gått ut med det offentligt än) och älskar träning så skulle gärna vilja läsa hur du lägger upp träningen vecka för vecka (även om det är olika från person till person vad man orkar/kan) samt gärna vad du äter. Jag har tillexempel slutat med barebells proteinbars och njie’s och barebells milkshakes då jag inte hittat någon forskning om dessa. Har du någon koll på om man får äta/dricka dessa? :) och stort grattis till er båda 🌺

  3. Gratulerer så mye! Er 18 uker selv – så blir gøy å følge med videre :) både når det kommer til trening og andre ting! Ha en fin dag :)

  4. Ja uppdatera vecka för vecka med träning och kost och bilder 😍 Hade varit så skoj att följa 😊 när har du Rul? ska ni kolla kön? 😊

Leave a Comment