FAVORITE MATERNITY PANTS

Maternity

1. HERE // 2. HERE


 

Som jag sa i föregående inlägg så har jag hittat två par gravid byxor som passar min figur. Har letat som en tok men antingen har dem varit alldeles för stora fram till, trots minsta storlek eller så har dem varit för långa. Men så hittade jag dessa från Asos ovan. De bästa är att dem dessutom görs i petite vilket är en fördel när man är kortare som jag (160cm). Jag beställde ett par som går under magen (vänster bild) vilket jag använder mest just nu och sedan ett par som går över magen (höger) som jag tänker till längre fram i graviditeten. Båda har fickor baktill och dessutom tighta ända vägen ner till anklarna. Valde samma storlek som jag brukar ha och de passar utmärkt.

Om ni provar dem kan ni väl säga vad ni tycker :)

Love, L

Posted in O U T F I T, P R E G N A N T.

Leave a Comment