GRAVID – VECKA 17


Ny vecka vilket innebär en uppdatering på veckan som gått, alltså vecka 17.

Bebis // Mage: Bebis växer så de knakar och är nu lika stort som ett päron. Jag kan inte känna några rörelser än även om vissa kan känna en tendens till ”fladder” i magen redan nu. Längtar så tills de händer för första gången, vilken känsla <3

Hur jag mår: Jag mår ganska likt förra veckan. Huvudvärken kommer och går och jag kan tyvärr inte se något mönster i när de väljer att komma. Har provat att äta leverpastej om de är så att de är lite järnbrist som kan vara felet. Annars verkar de som om de är  stress blandat med hormoner och den ökade blodvolymen som spökar fram den. Annars har jag verkligen ingenting att anmärka på. Trivs verkligen som gravid, vilket jag aldrig trodde jag skulle göra, och längtar så tills vi får se bebis igen om ca 2 veckor <3

Love, L

Posted in T R A I N I N G.

Leave a Comment