Projekt Fönsterbyte – före och efter

FÖRE – framsida och gavel

FÖRE – Baksida

EFTER – Framsida

EFTER – Baksida

EFTER – Gavel


Vet inte om ni redan hunnit se lite av mina stories på Instagram, men WOW vad vi är nöjda med våra nya fönster. De är inte helt färdigt än, Altandörren på baksidan kommer på torsdag tillsammans med de två sista små fönsterna (gavel och baksida) och kommer förhoppningsvis vara på plats till nästa helg. Altandörren kommer vara i samma utförande som fönsterna medan de två små kommer vara som de lilla som redan är satt på gaveln. På baksidan kommer även en murare till nästa helg att mura igen den gamla dörren som suttit till höger. Kommer såklart fota en ny efter bild när detta också är på plats. Vi kommer även att mura igen putsen på de fönster som är borttaget sedan innan på gaveln, byta ytterdörr på framsidan samt bygga om trappan. Men detta kommer inte ske förrän nästa år.

Lite uppdatering från invände kommer nog också upp nästa helg då vårt stora badrum ska vara färdig kaklat. Köket har också kommit men vi är inte riktigt där så vi kan börja sätta de på plats än. Men de börjar verkligen hända saker :) KUL!

Love, L

Posted in T R A I N I N G.

Leave a Comment