Gravid – vecka 19


Idag går vi in i vecka 20, alltså nästan halva tiden har gått av graviditeten. På tisdag nästa vecka kommer vi gå på vårt rutinultraljud och då får vi äntligen veta lite mer om vem du är där inne. Hur spännande :) Vad tror ni flicka eller pojke? Här kommer en liten sammanfattning på hur veckan som gått har varit (vecka 19).

Bebis // Mage: Magen har verkligen gjort ett ryck sedan sist vi pratade och jag tror till och med jag har känt bebis för första gången. På kvällarna kurrar de och puffas i magen så jag tror de är bebis jag känner, jag har iallafall inbillat mig de. Bebis är ungefär 20cm lång och väger runt 220g.

Hur jag mår: Ni vet att jag nämnt en del om min huvudvärk som jag haft de senaste veckorna.. Den är över!! Antagligen har de varit järnbrist för de räckte jag tillsatt två mackor med leverpastej på mornarna så var problemet löst. Känner mig som en människa igen och min energi är tillbaka. Hade de inte varit för magen och att jag blir andfådd mycket snabbare än annars, så hade jag inte känt att jag varit gravid. Med andra ord är allt på topp just nu :)

Love, L

Posted in T R A I N I N G.

Leave a Comment