RUL – NOW WE KNOW THE GENDER OF OUR BABY

Bilder från vårt rutinultraljud 20 November 


Förra veckan var vi på vårt efterlängtade rutinultraljud och fick äntligen se vår lilla skapelse igen. De är en livlig krabat och allt såg bra ut och nu vet vi könet också. Kommer ju såklart inte avslöja de här och nu eftersom vi kommer göra en liten ”gender reveal” till helgen. Så ni får hålla ut om ni är nyfikna, och ni som redan vet får hålla de för er själva så länge ;)

Förutom detta så har de varit fullt jobb i huset. Nu är de exakt 1 månad kvar tills vi ska vara inflyttade och de känns som en evighet tills dess om man ska utgå från hur huset ser ut inuti. Vi är medvetna om att de inte kommer vara helt klart men så länge golven ligger på plats och kök, huvudbadrum är färdigt och allt byggdamm är ute så funkar de att bo i och fixa detaljer medan vi bor där. Ska visa lite bilder på hur långt vi kommit innan veckan är slut också tänkte jag, om de skulle vara intressant?

Love, L

Posted in T R A I N I N G.

One Comment

Leave a Comment