GENDER REVEAL – IT’S A ……


BOY! Äntligen kan jag dela med mig av att vi väntar en liten pojke i början av April och vi är såååååå glada.  Har hela tiden haft en känsla av att de skulle vara en flicka men ack så fel jag har haft. De där med symtom, hur magen växer, cravings osv. har hela tiden övervägt till att de skulle vara en flicka så alla dessa myter kan slänga sig i väggen ;) Nu när vi vet könet längtar vi ännu mer såklart. De börjar bli mer verkligt liksom. Lillkillen är dessutom redan väldigt bortskämd, oooops. Skulle ni tycka de var kul om jag delade med mig vad vi fått och införskaffat hitintills?

Är just nu i vecka 22 för er som undrar. Har inte uppdaterat vecka för vecka riktigt då de senaste veckorna varit identiska. De ända som skiljer är att lillkillen är i full rörelse så fort jag sätter mig ner och tar de lugnt. Till och med Philip har kunnat känna den första sparken vilket känns så mysigt! Att äntligen kunna dela med sig av de jag känner hela tiden. De är så himla svårt att beskriva de i känsla, men de känns som de mest självklara och inte alls konstigt som jag föreställt mig.

Vill ni förresten se köns avslöjandet i film så finns den på min Instagram @linnjacobsson <3

 

Love, L

Posted in P R E G N A N T.

Leave a Comment