PROJECT – FLOOR UPSTAIRS


En liten uppdatering från vårt husprojekt. Har kommit så pass långt på ovanvåningen nu att vi har börjat slipa golven. Bilderna är tagna efter en slipning och de ska köras några gånger till innan vi sedan ska behandla de med en grafitgrå ton med matt resultat. Inne i sovrum och walk-in kommer vi lägga heltäckningsmatta men vi gör vid golven under ända. Vad som sedan är kvar att göra på ovanvåningen är taklister, höga golvsocklar, dörrfoder, spotlights, alla el-knappar, fönsterbrädor, spegel salningar och element + elementskydd ska på plats. Heltäckningsmattan ska läggas och ett glasparti i industri glas ska upp mellan sovrum och walk-in. Kan vara någon mer detalj som också ska göras men de jag ville komma till är att de börjar likna ett hem på ovanvåningen. Längtar tills att kunna visa er de färdiga resultatet :)

Love, L

Posted in I N T E R I O R.

Leave a Comment