HAIR MAKEOVER

(inlägget är i samarbete med hairtalk.se)

 BEFORE                                           AFTER


Har helt missat att posta vad jag gjort med mitt hår för två veckor sedan. Ni har säkert sett att jag fått betydligt längre hår på kort tid och detta med hjälp av hairtalk extensions.  Har använt deras hår i snart 3 år och jag fullkomligt älskar de. Fästena märks inte (min åsikt) och de är väldigt lätt att sköta. Jag använder fem paket i längden 40cm i de små fästena och har i färgerna: 613/18 och 18. Många frågar vart jag går och får mitt hår gjort och de är hos bästa Julia på Vippklipp i Ystad. Ta en titt på hennes Instagram för att se fler bilder. Jag har mina fästen i ungefär 2-3 månader innan jag behöver flytta upp fästena igen. Samma hår kan jag ha upp till 1 år om jag sköter de väl. Över sommar månaderna blir de lite färre eftersom de slits mer av sol och bad, vilket är ganska självklart antar jag :)

Med mitt egna hår lägger vi endast ett fåtal ljusa slingor i folie och sedan gör vi en toning för att få den kalla nyansen. Har gjort såhär med mitt hår i evigheter nu men trivs så bra med de och då är de väl dumt att ändra tänker jag :)

Love, L

 

 

 

Posted in B I O.

Leave a Comment