Tankar och känslor kring den senaste tiden…


I’m back! Förlåt för min frånvaro men de har varit sååååå mycket på sistone. Att vara gravid och total renovera ett hus är nog inte den bästa kombinationen har jag kommit fram till. Philip lämnar lägenheten för jobb runt 6 varje morgon och åker direkt från jobb till huset för att renovera fram till 22-23 tiden varje kväll, vilket gör att vi inte fått någon tid tillsammans för att bara vara vi på ungefär 4 månader. Jag är inte den som brukar klaga på saker och ting för att jag vet att de finns andra saker som är mycket värre här i världen. Men ibland måste man bara få skriva av sig lite. Som gravid påverkar hormonerna ditt psyke väldigt mycket vilket gör att i denna situation med renovering och tidspress blir de lätt för mycket känslor att hantera. De kan bara handla om en liten liten sak som blir jätte stor på grund av detta. Jag har varit lyckosam att inte ha några andra jobbiga symtom under graviditets hitintills och detta kanske egentligen inte hade varit ett i heller, men tillsammans med renovering, tidspress och att inte umgås med den person man just nu vill dela alla tillfälle med är påfrestande. Att dessutom ha ett jobb, som jag för övrigt ÄLSKAR och är såååå TACKSAM över, där jag måste prestera varenda dag är inte heller ett plus på denna situation. Jag slängs mellan tidspress att bli klar med renoveringen i huset till all planering och kreativitet som behövs för att skapa innehåll till mina sociala medier. Detta är inget jobb man bara kan ta ledigt från om man skulle behöva eller veta att man snart är ledig helgen för att kunna ta ifatt tid, utan de är verkligen konstant planering och förberedelser. Tror inte många inser hur mycket jobb en influencer har utan ser ofta på de som att de bara är att ta lite bilder eller filma så är man färdig. Men så är de verkligen inte.. Detta kan vi ta upp en annan gång för de är inte detta de här inlägg skulle handla om.

Alla dessa tre stress moment har gjort mig knäpp i huvudet de senaste veckorna och jag fungerar inte som jag brukar. Jag vill kunna hjälpa till och vara tillhands på alla platser men istället låser de sig och jag vet inte alls var jag ska börja. Att sedan då också vara gravid där de man helst av allt inte vill är att stressa gör mig ÄNNU mer stressad för att jag vet att de inte är bra och är rädd att de ska påverka honom negativt.

Allt detta hörs säkert jätte löjligt i era öron och att de är lätt att tänka “men stressa inte då”, men de är verkligen lättare sagt än gjort. Men jag ska försöka varva ner. De som gjorde mig lite lugnare härom dagen var att vi fick vårt utflyttningsdatum av lägenheten framflyttat till den 7 Januari istället för den 27 December. Detta gör att vi förhoppningsvis blir klara med golv och väggar så vi kan ställa in våra möbler. Sen får vi fortsätta fixa där vi inte blir helt klara när vi väl flyttat in.

Jag är iallafall glad att vår lilla pojke inte är beräknad mitt under denna renovering utan att han förhoppningsvis har 3 månader kvar inne i magen innan han är här <3

Ska uppdatera er med en Gravid – vecka 20-24 i dagarna också (är i vecka 25 nu)! De har ju också halkat efter, men nu har jag iallafall förklarat lite varför! Egentligen vet jag inte vart jag ville komma med detta inlägg utan jag ville mest ventilera lite och dela med mig av hur graviditeten kan påverka, denna gången på mindre positivt sätt. De kanske är någon som känner igen sig med de här med hormoner och känslighet? Snälla dela med er isåfall, de är alltid skönt att läsa att man inte är ensam <3

Tack för att ni finns och jag hoppas jag inte tråkat ut er med detta inlägg!

Love, L

Posted in P R E G N A N T.

2 Comments

  1. Fina Linn, du är så duktig du! Jag är imponerad och stolt över hur långt du kommit med dina framgångar som influencer. Det är inte lätt att vara gravid och sen lägga på all annan stress som du behöver hantera också gör det inte lättare. Det känns som man inte har kontroll över sina egna känslor eller kropp heller och man måste bara få det att gå ihop på nåt sätt. Du gör ett jättebra jobb Linn, du kommer vara en fantastisk mamma <3 massa kärlek till dig min vän!

Leave a Comment