WE MOVING IN


 

Då var vi på plats, inflyttade och klara… Skämt och sido med att vi är klara men några rum är något sånär klara varje fall. De är fortfarande lister, lite målning och tejp som ska bort i de rummen ni ser bilder ifrån men de börjar likna beboeligt varje fall :) Kommer såklart visa mer detaljerat när rummen börjar bli mer och mer klara men just nu håller jag på de lite till. Så vad tycker ni än så länge? Känns så sjukt skönt att vara inflyttade varje fall och inte köra mellan två ställen längre. Ska försöka ta igen lite som jag inte hunnit med på senare och förhoppningsvis hamna i fas igen. Ogillar ostrukturerade vardagar. Den otroligt fina heltäckningsmattan kommer från mattlandet.se och stuckatur/vägglistor kommer från d-cor.se. Har en liten rabattkod jag kommer dela med mig av till er i ett lite senare inlägg om ni blir lika sugna att dekorera era väggar på liknande vis. De har massor med olika varianter!

Love, L

Posted in T R A I N I N G.

2 Comments

Leave a Comment