MY BABYSHOWER


Åh blir så lycklig när jag tittar tillbaka på alla dessa bilder från min babyshower i söndags. Hade lite på känn att den skulle kunna inträffa denna helgen men jag trodde inte att den skulle vara anordnad i vårt hem. Varför jag hade de på känn var för att Philip så tvunget ville luncha ute någonstans denna söndag, vilket vi inte gjort sedan vi köpt huset då de varit fullt upp med renovering varje vecka och helg. Därför anade jag att någonting var på gång men trodde mer på att de skulle anordnas där vi skulle luncha. På väg hem från lunchen säger Philip att vi ska till Fanny och Linus på kaffe och då var jag verkligen 100% säker på att de skulle vara där. Eftersom vi bor så nära varandra så parkerade vi bilen hemma och Philip säger att han bara behöver springa in om på toaletten och in genom dörren blir jag då överraskad av dessa godingar ovan. Så trots att jag hade de på känn så blev jag ändå väldigt överraskad!

Är så himla tacksam för hur fina vänner och familj jag har och de blev en alldeles lagom eftermiddag med massor av tjejsnack! Tack tack tack än en gång för allt tjejer <3

 

Posted in P R E G N A N T.

One Comment

Leave a Comment