STUCKATURER I VÅRT HEM

(detta inlägg är i samarbete med d-cor.se)


Hoppas ni har en härlig fredag så här långt! :)

Ni är så många som frågat om listerna och stuckaturerna i vårt hem och tänkte därför dela med mig av vilka de är vi har använt på våra väggar och tak. Vårt hus är från 1911 vilket är ett typiskt sekelskiftshus i grunden men som tyvärr har renoverats om över åren och därmed har de äldre detaljerna tagits bort som bland annat vackra kakelugnar, spegeldörrar osv. Eftersom både jag och Philip älskar dessa detaljer så bestämde vi oss redan från start att vi skulle försöka få tillbaka den gamla känslan i en nyare touch med hjälp av stuckaturen, lister och foder i olika former. Med 2,85m i takhöjd gör de dessutom rummen lite mer ombonade med sådana detaljer.

Våra stuckaturen kommer från d-cor.se och de vi använt är:

Tak i Vardagsrummen och vägg i hall på ovanvåning: VÄGGLIST Z350 och
HÖRN HL350-6 , Tak i Sovrum: TAKLIST FRIGOLIT GK130

De bästa med deras sida är också att du har möjlighet att beställa hem gratis provbitar vilket gör de enklare att välja bland alla dessa vackra lister och stuckaturen.

Har ni frågor är de bara att ställa dem nedan så svarar jag så fort jag kan :)

Love, L

Posted in I N T E R I O R.

2 Comments

Leave a Comment