MYSIGARE SOVRUM MED HELTÄCKNINGSMATTA

FÖRE – sovrum

EFTER – sovrum

FÖRE – walk in closet

EFTER – walk in closet


Ännu en sak jag får många frågor om när de kommer till vårt hem är var vår heltäckningsmatta kommer från. Den här kommer från Mattlandet och heter Omphale färg 49. Ni kommer direkt till färgen HÄR! Är väldigt nöjd med färgen då den är grå/beige vilket gör de utmärkt att sätta både grått och beige till den utan stora kontraster. Den är måttbeställd i två delar då vi även har den i vår walk in garderob. De blev väldigt bra trots att vi var tvungna att ha en skarv någonstans i rummet pga att kvadratmetrarna blev för många för att få mattan i en och samma del. I skarven har vi satt dubbelhäftande tejp för att få de att fästa ordentligt. Annars är mattan endast utrullad och sedan dit pressad i kanterna med hjälp av golvlisterna.

Love, L

Posted in I N T E R I O R.

2 Comments

Leave a Comment