GRAVID – VECKA 38


Gick in i vecka 39 i fredags så här är en uppdatering från veckan innan. Och japp, han ligger fortfarande där inne och gosar. Börjar allt mer tro att vi kommer gå full tid (40 veckor) + några dagar till. Men jag hoppas jag har fel för gud vad de har blivit tungt den senaste veckan. Känner mig verkligen som en michelingubbe på kvällarna då  hela kroppen bara stelnar, haha.. Antagligen för att jag försöker vara så aktiv som möjligt under dagarna vilket jag sedan får sota för på kvällarna när jag intagit liggläge i soffan.

Bebis // Mage:

Magen fortsätter växa och känner att den kan ändra i form ganska mycket från dag till dag. Ibland känns de som den är väldigt hög medan andra dagar låg. Men de här med att magen sjunker är inget tecken på att förlossningen är nära för alla. Vissa sjunker den inte alls på så vi får se hur min kropp fungerar.  Lillkillen har de väldigt trångt där inne för så fort han rör på sig nu så nuddar han vid något organ eller revben så de känns ordentligt vill jag lova. Men fortfarande så himla mysig känsla. Kommer vara jätte märkligt när han är ute och inte känner denna rörelse längre. De har ju blivit en vana nu. Han har också hicka väldigt ofta och de ska vara ett tecken på att han övar andningstekniken och ökar sin lungkapacitet. Så gulligt <3

Hur jag mår:

Tröttheten är ett faktum. Blir verkligen dödstrött varje gång jag har ansträngt mig. De räcker med en sådan liten sak som att plocka undan lite här hemma så blir jag så så trött. Inte min favorit del av graviditeten måste jag säga då jag har väldigt svårt att sitta ner och ta de lugnt under dagarna. Men nu är jag verkligen tvungen för att orka göra de jag ska. Annars mår jag bra och de är ingenting annat som skiljer sig åt från föregående veckor än de jag nämnt ovan.

 

Hoppas ni får en fantastisk dag,

Love, L

Posted in P R E G N A N T.

Leave a Comment