PIMPED OUR STROLLER


Hej godbitar! Hoppas allt är bra med er <3

Ingen bebis än, så har roat mig med att pyssla om vagnen så att den också är redo för lill-killens ankomst.

Igår var vi en sväng inom Malmö för att fixa lite ärende och passade på att svänga in om nyöppnade Big Baby i Svågertorp. Fick bland annat tag i “krokar” från Clippasafe att hänga skötväskan i vilket jag har haft på min inköpslista ett bra tag. Skönt att kunna ha den hängandes istället för intryckt under vagnen. Kommer köra på min neverfull MM från LV, känns som där är bra med utrymme förutom att den saknar massa fack som en “riktig” skötväska oftast har. Men tror vi klarar oss alldeles utmärkt utan dessa. Så kommer väskan till ordentlig användning igen :)

Vagnen är en Emmaljunga NXT90 och älskar hur petite denna är. Valde i vit läderimitation som är lätt att torka av. Så himla enkel och stilren, älskar den verkligen! Har även hängt på en vagnmobil från Liewood. Sen en snuttefilt från Littleheart och en liten kudde med örngott från NGbaby. Detta är inga adlinks eller samarbete utan ville bara dela med mig av vart jag köpt våra saker eftersom ni oftast vill veta de <3

Hoppas ni får en fortsatt fin söndag!

Love, L

 

Posted in P R E G N A N T.

5 Comments

    • De stämmer, har en Bugaboo Classic också! Men har fastnat ännu mer för den här från Emmaljunga när de kommer till liggdelen varje fall ?

  1. Hej jag är här för att uppfylla ett av mina löften till den stora mannen Dr Solo Wise som hjälpte mig att få min man tillbaka efter 4 år av separation. Han lämnade mig och våra barn och gick efter en annan kvinna som Dr Solo sa att hon använde en stark konstig Voodoo på min man. Men tack vare Gud för att använda Dr Solo för att hjälpa till att bryta voodooen och ta tillbaka min man tillbaka. Jag önskar att jag träffade honom tidigare men detsamma är jag tacksam för honom. Han kan också hjälpa dig att lösa något annat problem, hans email är
    drsolowisetemple@gmail.com

    WhatsApp +855976707219 kontakta honom idag och tacka mig senare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *