PIMPED OUR STROLLER


Hej godbitar! Hoppas allt är bra med er <3

Ingen bebis än, så har roat mig med att pyssla om vagnen så att den också är redo för lill-killens ankomst.

Igår var vi en sväng inom Malmö för att fixa lite ärende och passade på att svänga in om nyöppnade Big Baby i Svågertorp. Fick bland annat tag i ”krokar” från Clippasafe att hänga skötväskan i vilket jag har haft på min inköpslista ett bra tag. Skönt att kunna ha den hängandes istället för intryckt under vagnen. Kommer köra på min neverfull MM från LV, känns som där är bra med utrymme förutom att den saknar massa fack som en ”riktig” skötväska oftast har. Men tror vi klarar oss alldeles utmärkt utan dessa. Så kommer väskan till ordentlig användning igen :)

Vagnen är en Emmaljunga NXT90 och älskar hur petite denna är. Valde i vit läderimitation som är lätt att torka av. Så himla enkel och stilren, älskar den verkligen! Har även hängt på en vagnmobil från Liewood. Sen en snuttefilt från Littleheart och en liten kudde med örngott från NGbaby. Detta är inga adlinks eller samarbete utan ville bara dela med mig av vart jag köpt våra saker eftersom ni oftast vill veta de <3

Hoppas ni får en fortsatt fin söndag!

Love, L

 

Posted in P R E G N A N T.

3 Comments

    • De stämmer, har en Bugaboo Classic också! Men har fastnat ännu mer för den här från Emmaljunga när de kommer till liggdelen varje fall 😍

Leave a Comment