HE’S HERE


Ville mest in om och snabbuppdatera er om att HAN ÄR HÄR NU – vår alldeles egna lilla Nhoéll Phillipe Jacobsson!!! <3 Han valde att komma ut 2019.04.10, kl.03.27 alltså 1 dag innan beräknad födsel, 3500g och 52cm lång. Vi kom hem igår efter att ha spenderat de 2 första dygnen på BB och de känns så skönt att vara hemma!

Väl hemma möttes jag av en ”push-present” (eller vad ni nu vill kalla de) från Philip! Ni får se vad som finns i påsen i ett annat inlägg.. Får verkligen nypa mig i armen så lyckligt lottad och tacksam jag känner mig just nu för allt fint jag har runt omkring mig! Min alldeles egna lilla familj, som jag älskar er <3

Nu fortsätter vi att njuta och gosa ner oss i vår bebisbubbla så hörs vi snart igen!

Love, L

Posted in P R E G N A N T.

One Comment

Leave a Comment