HE’S HERE


Ville mest in om och snabbuppdatera er om att HAN ÄR HÄR NU – vår alldeles egna lilla Nhoéll Phillipe Jacobsson!!! <3 Han valde att komma ut 2019.04.10, kl.03.27 alltså 1 dag innan beräknad födsel, 3500g och 52cm lång. Vi kom hem igår efter att ha spenderat de 2 första dygnen på BB och de känns så skönt att vara hemma!

Väl hemma möttes jag av en “push-present” (eller vad ni nu vill kalla de) från Philip! Ni får se vad som finns i påsen i ett annat inlägg.. Får verkligen nypa mig i armen så lyckligt lottad och tacksam jag känner mig just nu för allt fint jag har runt omkring mig! Min alldeles egna lilla familj, som jag älskar er <3

Nu fortsätter vi att njuta och gosa ner oss i vår bebisbubbla så hörs vi snart igen!

Love, L

Posted in P R E G N A N T.

2 Comments

  1. Hej jag är här för att uppfylla ett av mina löften till den stora mannen Dr Solo Wise som hjälpte mig att få min man tillbaka efter 4 år av separation. Han lämnade mig och våra barn och gick efter en annan kvinna som Dr Solo sa att hon använde en stark konstig Voodoo på min man. Men tack vare Gud för att använda Dr Solo för att hjälpa till att bryta voodooen och ta tillbaka min man tillbaka. Jag önskar att jag träffade honom tidigare men detsamma är jag tacksam för honom. Han kan också hjälpa dig att lösa något annat problem, hans email är
    drsolowisetemple@gmail.com

    WhatsApp +855976707219 kontakta honom idag och tacka mig senare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *