5 VECKOR


Tänk att idag är de 5 veckor sedan du kom till oss, Älskade lilla du! <3 Oj vad livet har förändrats men Oj vad vi trivs i familjelivet just nu. Har börjat vänja mig vid att där är en liten som är konstant beroende av mig och all tid går verkligen till honom. Precis som de ska vara! Nu börjar de  bli roligare också då vi får mer ögonkontakt då han fäster blicken och de bästa av allt hans leende som kikar fram då och då. Hjärtat smälter! De är så himla spännande att följa hans utveckling och kan inte stoppa tanken av vad kommande veckorna har att bjuda på samtidigt som jag stanna upp och njuter av nuet!

Idag är de också 1 1/2 vecka kvar tills jag ska ta mig till gymmet igen för ett första träningspass. Som jag längtar!! De sprätter i kroppen på att få göra av med energi på de viset och tanken över att få bygga upp kroppen igen. Philip är pappaledig måndagar så tänkte börja en måndag så han kan ha Nhoéll. Så himla lyxigt att få gå till gymmet själv, glömmer ibland att de faktist är en del av mitt yrke så de kommer förhoppningsvis skapas en del material denna måndagen också. Tror detta kommer uppskattas hos alla er som vill komma tillbaka eller helt enkelt börja träna efter en graviditet eller för er som är helt gröna när de kommer till träning.

Tack för alla era kommentarer på senaste inlägg också! De är så kul att ni vill dela med er av era tips och erfarenheter. Är evigt tacksam som har er <3 Puss på er!

 

Love, L

 

Posted in B I O.

One Comment

  1. Jaa dela gärna med dig av din träning efteråt! Jag väntar mina tvillingar nu i dagarna och ser såå mycket fram emot att börja bygga upp kroppen igen med! ??♥️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *