LONG TIME NO SEE


Jag är tillbaka! Har tagit mig ett långt break, delvis medvetet men ändå något som inte var planerat att bli såhär långt. Men så skönt de har varit. Sist jag uppdaterade här var Nhoéll 5 veckor och igår blev han 18 veckor så ni hör ju hur längesen de är och hur mycket som hänt sedan sist. För att sammanställa vad som försiggått så har de hänt massor i Nhoélls liv men desto mindre i mitt skulle jag väl säga, hehe.

De har varit sommar och P har haft 6 veckors ledigt vilket har gjort att föräldrarlivet har gått som en dans. Att vara två vuxna med en bebis är obeskrivligt mycket enklare än att vara själv. Du hinner liksom med att både ta hand om bebis men faktiskt också att ta hand om dig själv, egentid. För mig är de väldigt viktigt då jag är en person som kräver tid för mig själv. Vilket egentligen alla gör men jag tror vissa känner av de mer än andra. Och en sådan person är jag! Så de har jag som sagt verkligen fått njuta av.

Nhoéll är som sagt 18 veckor (4 månader) och de har hänt så mycket i hans utveckling så jag funderar om jag ska ta de i ett eget inlägg? Tror faktiskt jag gör de..

Jag skulle även vilja veta vad ni vill läsa mer av här på bloggen. Är de mer om mammalivet, träning, kost eller en blandning av allt? Känner att min Instagram är så fokuserad på just träning och hälsa så tänker de kan vara kul att läsa mer av lite andra delar av mitt liv här?

Ni kan väl kommentera vad ni tycker :)

 

Posted in L I F E S T Y L E.

5 Comments

  1. Jag har en bebis som är född kring samma tid som din bebis, så läser gärna om hur vardagen ser ut som en tränande mamma :) Jag styrketränar också då pappan kommit hem från jobbet så vi är i samma båt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *