NHOÈLLS NAMNGIVNING


 

I söndags hade vi namngivning för Nhoéll och ovan ser ni ett litet urklipp av hur de såg ut. Har valt att inte ta med gästerna på bild för jag vet inte om de vill bli postade här eller inte :) Vi valde att ha en väldigt enkel namngivning där vi hade en kort “ceremoni” där vi berättade om namnen vi valt (Nhoéll Philippe) och vilka två som var faddrar (min syster Hanna och Philips bror Linus och övergav ett fadderbrev till var och en. Sedan avslutade vi med ett ballongsläpp (med nedbrytbara ballonger) där vi faddrar + jag och Philip släppte varsin ballong för Nhoéll och önskade honom all lycka och framgång livet ut.

Varken jag eller Philip tycker om att prata inför en större folkmassa så även om jag önskat vi gjort de mer utförligt så får vi vara nöjda vi fick ur oss någonting varje fall :)

Efter de bjöd vi på middag som bestod av marinerade uppskurna kycklingfiléer, couscoussallad, potatissallad och till detta serverades även bröd och ostar. Maten stod svärmor och hennes man för så de var så skönt att kunna överlåta den biten i deras händer. Allt smakade så bra!

Till efterrätt bjöds de på tårtor, kakor och lite annat smått och gott. Tårtan på höjd var beställd från minasockerdrommar.se och innehöll kladdkaksbottnar med hallon och saltkola-mousse i mellan, MUMS! Bokstavstårtan och cake pops gjordes av min kära syster och recepten till dessa är hittade på nätet, länkar hittar ni nedan för er som är intresserade av att göra liknande!

Cake pops: https://www.ica.se/recept/enkla-cake-pops-724063/

Bokstavstårta: https://helenalyth.se/2018/05/17/baka-siffertarta-bokstavstarta/

Efter tårta och kakor så öppnades alla fina presenter som Nhoéll fått. Så himla mycket fint och så bortskämd denna lilla grabb är av våra nära och kära. Tusen Tack än en gång för allt! <3

All dekoration kommer från myperfectday.se 

Posted in L I F E S T Y L E, M U M L I F E.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *