NEW DETAILS IN OUR HOME

(detta inlägg är i samarbete med desenio.se)


 

Hur bra blev de inte med lite tavlor på väggen? Efter att ha renoverat ett helt hus och i samband med de få barn är de lätt att de sista detaljerna så som t.ex. tavlor, lätt faller åt sidan och slutförs helt enkelt inte. Vilken tur då att Desenio kom som en räddare i nöden där jag hittade följande posters ovan med tillhörande ramar som slutligen kunde få pryda vår vägg, och vilken skillnad de blev. Betydligt mer ombonat. Och vet ni, nu har ni också möjlighet att handla samma posters eller vilka som faller er i smaken med 25%  i rabatt mellan den 29 -31 Oktober med koden: “linnjacobsson“. Alla posters hittar ni HÄR! Erbjudandet gäller ej ramar, handpicked och personliga posters.

Om inte till er själva så kan de vara en riktgt bra julklapp. Dessutom kommer samtliga posters fint paketerade vilket gör de ännu roligare att ge bort i present!

,L

Posted in P R E G N A N T.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *