Nhoélls Bed

(detta inlägg innehåller adlinks)

Säng HÄR // Spjälskydd HÄR // Filt HÄR // Sängorm HÄR // Mobil HÄR // Sänghimmel HÄR // Ljusslinga HÄR // Påslakan set HÄR // Tygpåse gammal från H&M


Som jag lovade i gårdagens Instagram story så skulle jag länka följande produkter som Nhoéll har i sin säng. Inlägget blev lite förskjutit då tanken var att jag ville få till några fina bilder med N i sängen men han var inte så samarbetsvillig denna dag så vi får köra såhär istället.. Är de någonting jag glömt och undrar över så skriv nedan så återkommer jag. Tror jag har fått med dem saker som flest frågat om varje fall. Ett tips är att passa på på sänghimmeln för den är nedsatt med 25% just nu!!

,L

Posted in P R E G N A N T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *